Uppdatera E-Control och Gateway mjukvara

Innan du börjar uppdatera E-Control appen på din iPad måste du se till att du har ett fungerande Apple-ID, samt ha den senaste versionen av iOS, operativsystemet i iPad och även den senaste versionen av E-Control appen. Du kan få mer information på knapparna nedan.

Ladda ned tillgänglig Gateway mjukvara till iPad

• Se till att du är uppkopplad till internet
  • Starta Väderstad E-Control appen
  • Klicka på 'Search for update'
  • Om nödvändigt, klicka i 'Include all'
  • Tillgänglig Gatewaymjukvara kommer nu att laddas ner till iPaden
Läs mer

Gatewaymjukvara

Tillgänglig Gatewaymjukvara kommer nu att laddas ned.

Läs mer

Uppdatera maskinens Gateway

Koppla upp iPaden mot maskinens Wi-Fi och starta E-Control appen. När frågan om du vill uppdatera kommer upp, tryck OK. Säkerställ att du inte stänger av iPaden eller Gatewayen under uppdateringsprocessen.

Om du upplever några problem med uppdateringen var vänlig se våran FAQ för svar.

Läs mer