Investerat i en begagnad Väderstads maskin?

Bra! Om Du registrerar Din maskin här får Du alla fördelar av att vara en kund till Väderstad

Eftersom Väderstads maskinerna är byggda för att hålla länge, byter de ofta ägare under deras långa livstid i fält.
För oss är dessa ägarbyten ofta svårt att hålla koll på. Så låt oss lära känna var och en av er!
Om du köpt en begagnad Väderstads maskin, använd gärna länken nedanför för att låta oss veta vem som äger maskinen nu.
Då kan du påbörja din kontakt med vår lokala Väderstads representatnt och erbjudas all information och uppdateringar.

Läs mer

Information om cookies

Den här webbplatsen använder cookies för att optimera funktionen på webbplatsen, för att analysera trafiken och för att anpassa innehållet till dina önskemål som besökare. Webbplatsens funktion är, till viss del, beroende av dessa cookies.

Kom ihåg att, om du väljer att stänga av eller radera cookies, kommer inte full funktion av webbplatsen kunna presenteras.