Opdatering af E-Control og Gateway software

Mand med iPad with E-Control

Før du opdaterer E-control på din iPad, skal du sikre at du har et aktivt Apple-id samt at iPad'ens styresystem iOS og E-control appen er opdateret til seneste version. Læs mere ved at klikke på et af nedenstående link.

Download tilgængelig Gateway software til iPad

• Tjek at du har forbindelse til internettet
  • Start Väderstad E-Control app
  • Klik ‘Søg for opdatering’
  • Hvis nødvendigt, vælg ‘Inkluder alle’
  • Den tilgængelig Gateway software vil nu downloades til iPad'en.
Læs mere

Gateway software

Tilgængelig Gateway software vil nu blive downloadet.

Læs mere

Opdater maskinens Gateway

Tilslut iPad'en til maskinens Wi-Fi og start E-Control app'en. Når du bliver spurgt om du ønsker at opdatere, tryk OK. Vær sikker på du ikke slukker eller låser din iPad eller Gateway under opdateringsprocessen.

Hvis du oplever problemer med opdateringen, venligst læs vores FAQ for svar.