Väderstads bestyrelse styrkes med landbrugsspecialisten Poul Hovesen

Poul Hovesen

Väderstad, en af verdens ledende virksomheder indenfor så- og jordbearbejdningsteknologi, styrker bestyrelsen med landbrugsspecialisten Poul Hovesen. Poul er anerkendt for sin indsats indenfor britisk landbrug og har samarbejdet med  Väderstad siden 1990'erne. Med sin omfattende ekspertise indenfor landbruget og hans store engagement indenfor bæredygtighed, er Poul et stærk eksternt medlem i bestyrelsen.

Poul blev valgt til bestyrelsen i Väderstad på det årlige aktionærmøde den 15. februar. Han har været aktiv i landbrugssektoren i Storbritannien siden 1987, hvor han i øjeblikket administrerer tre store landbugsselskaber og samtidig ejer og driver en større landbrugsvirksomhed i det nordlige Polen.

-"Vi er glade for Pouls udnævnelse til vores bestyrelse. Vores samarbejde begyndte i de tidlige 1990'ere, da Poul var involveret i Väderstads arbejde med præcisionsdyrkningsteknikker. Med hans internationale erfaring er jeg overbevist om, at han vil bringe meget værdifuld ekspertise til vores fortsatte globale ekspansion, ”siger Crister Stark, bestyrelsesformand og medejer.

Poul Hovesen blev født i Danmark og flyttede til Norfolk i det østlige England i 1987, hvor han var ansvarlig for Salle Farms Company. I 2011 blev han udnævnt til direktør for landbruget hos Holkham Farming Company og for nylig udnævnt til konsulent for The Reynham Farm Co. Poul har også haft forskellige rådgivende roller og medlemsskaber herunder indenfor Morley Reserarch og Agri-Tech East Stakeholder Group. I 2014 modtog han Farmen of the Year award, og sidste år blev han valgt til Royal Agricultural Society for sit arbejde indenfor branchen. 

-”I årenes løb har jeg haft privilegiet at arbejde med kreative og innovative landmænd, forskere og internationale virksomheder som Väderstad. Sammen har vi både et praktisk og teoretisk grundlag for at skabe ny landbrugspraksis og teknologier for fremtiden. Min ambition er at hjælpe med at sikre, at vi forbliver på forkant med maskin- og metodeudvikling for landbruget, ”siger Poul.

Väderstads nye bestyrelse består af: bestyrelsesformand Christer Stark, Siw Stark, Christina Stark, Andreas Stark, Bo Stark, Linnéa Stark, Charlotte Stark, Victoria Syrén, fagforeningsrepræsentanter Peter Bladh og Magnus Pantzar og eksterne bestyrelsesmedlemmer Ann Krumlinde og Peter Hovesen.

For mere information, kontakt venligst:

Susanne Dalskog

Susanne Dalskog

Vice President Communication