Et succesfuldt år for Väderstad

Mattias Hovnert, Sales & Marketing Director for Väderstad

Väderstad lukker regnskabsåret 2017 med et godt resultat og en øget omsætning på 12%.

- 2017 har været et successfuldt år for Väderstad. Det generelle marked er i vækst og vi har set en meget positiv trend i salget. I tillæg hertil har vi etableret nye salgskanaler i Rusland og Ukraine, hvilket har bidraget til øget volumen. Derudover har især lande som Sverige, England og Rumænien præsteret rigtig gode resultater, siger Mattias Hovnert, Sales & Marketing Director for Väderstad.

I regnskabåret 2017 har Väderstad AB inklusive datterselskaber præsteret en omsætning på 225 millioner euro, heraf er ca. 90% export. Indtjeningen før skat er 12 millioner euro og egenkapitalandelen er 46%.

- Successen for vores unikke rækkesåmaskine Tempo fortsætter og vores markedsandel i dette segment er stigende, siger Mattias Hovnert, og fortsætter:

- Vi ser fortsat stigende vækst og i første kvartal af 2018 har salget været rigtig godt. Den trend ser ud til at holde og vi ser frem til 2018, hvor vi også investerer i øget produktionkapacitet på fabrikken.

Den familieejede Väderstad Group er repræsenteret i 40 lande worldwide. Gruppen beskæftiger tæt på  1250 medarbejdere, hvoraf ca. 900 arbejder på fabrikken og hovedkvarteret i Väderstad, Sverige.