Ny administrerende direktør i Väderstad Rusland

Väderstad har udnævnt Evgeny Zhilkin som den nye administrerende direktør for Väderstad Rusland. Udnævnelsen sker samme år som datterselskabet Väderstad Rusland fejrer 10 års drift. 

- Med Evgeny Zhilkin på holdet, styrker Väderstad yderligere sin position i Rusland. Hans erfaring i branchen vil være et godt aktiv for fremtiden hos Väderstad Rusland, siger Mattias Hovnert, salgs- og marketing direktør hos Väderstad AB.

Evgeny Zhilkin, der er uddannet agronom, og specialiseret i virksomhedsadministration, har mange års erfaring indenfor landbrugsmaskinindustrien. I de sidste år har han haft ledende stillinger med fokus på det russiske marked samt CIS-markeder.

- Jeg ser frem til min stilling som administrerende direktør for Väderstad Rusland. Väderstads produkter af høj kvalitet er velegnet til det russiske marked, og jeg ser gode muligheder for yderligere vækst, siger Evgeny Zhilkin.

Siden Väderstad Rusland startede sin drift for ti år siden, har Väderstad opnået en god position på markedet. Evgeny Zhilkin starter som administrende direktør for Väderstad Rusland i juni 2017.