Swift 400-870

Visok kapacitet - niska potreba za konjskim snagama

Swift je vučeni kultivator, dizajniran da pruža optimalne performanse kako u vlažnim tako i u suvim godinama. Modeli u ovoj porodici proizvoda sežu od 4,0 do 8,7 metara radne širine. Imate koristi od prostranog dizajna koji može da se nosi sa velikim količinama biljnih ostataka. Uski razmak između radnih organa omogućava intenzivno mešanje i ravnomeran radni rezultat.

Vibrirajuće motičice

Swift radni organi pružaju efikasno mešanje do radne dubine od 20 cm. Pošto motičice vibriraju frekvencijom do 100 puta u sekundi, rezultat je veoma usitnjeno zemljište.

Dodatna prednost proizlazi iz činjenice da vibracije uzrokuju manje habanje vrhova radnih organa, čime se smanjuju operativni troškovi i vreme provedeno na servisu.

Swift motičica je jedinstvena po svojoj jačini i stoga dolazi sa trogodišnjom garancijom.

Read more

Jedinstvena ramska konstrukcija

Svaki nosač je opremljen sa dve motičice - jedna ispred nosača i jedna iza. Ova konstrukcija omogućava usko razmaknute radne organe od 19.3cm, pružajući intenzivno mešanje celom širinom radnog zahvata.

Jedinstveni dizajn Swift-a omogućava nisku težinu mašine što rezultuje minimalnim zahtevima za vuču. Plutajuća krila na većim modelima Swift-a održavaju konstantnu dubinu čak i na brdovitom terenu.

Read more

Podešavanje radne dubine iz kabine

Velika skala jasno prikazuje radnu dubinu, koja se podešava hidraulički iz kabine tokom vožnje.

Ovo omogućava vozaču da prilagodi rezultate rada različitim vrstama tla ili promenljivim uslovima na polju.

Read more

MixIn - dvostruko mešanje i usitnjavanje

Svi Väderstad kultivatori standardno su opremljeni jedinstvenim MixIn šinama.

MixIn produžetak zemljište bacaju unapred umesto prema gore, što je uobičajen smer. Na taj način, materijal prolazi kroz radni organ dva puta, udvostručujući intenzitet mešanja i usitnjavanja. Ovaj pokret unapred dodatno poboljšava raspodelu slame, što dovodi do ravnomernijeg nicanja useva.

MixIn produžetak obezbeđuju izuzetno mešanje i usitnjavanje, bez povećanja troškova goriva.

Read more

"Pačja noga" - idealan izbor za organsku poljoprivredu

Opremljen sa motičicama u obliku "pačje noge", Swift je sposoban da suzbija korov. Nakon što ga motičica podseče, ostaci korova ostaju na površini polja.

Široka motičica "pačja noga" od 240 mm dizajnirana je da pruži potpuno podsecanje korova i dug vek trajanja.

Read more

Nivelacija iz kabine

Swift je opremljen nivelatorima kako bi polje na celokupnoj obradjenoj površini bilo ravnomerno nakon obrade.

Da bi se prilagodio različitim uslovima tla, vozač može precizno podešavati intenzitet hidrauličnih nivelatora sa tačnošću od milimetra tokom vožnje.

Nivelatori su montirani na mašinu sa TriForce gumenim suspenzijama, čime se obezbeđuje pravovremena reakcija prateći konture tla.

Read more

Rekonsolidacija kad je potrebna

Swift se može opremiti zadnjom gredom tako da se na nju može zakačiti Rollex ili Rexius valjak radi sabijanja, nivelacije i drobljenja grudvi.

Read more

Više operacija u jednom prohodu

Sa montažnom malom sejalicom BioDrill 360, Swift može sejati useve sitnog semena, kao što su uljana repica ili pokrovni usevi tokom obrade zemljišta.

Glavne prednosti su smanjeni operativni troškovi i ušteda vremena tokom najopterećenijeg perioda na farmi.

Read more

Zona 1 - Intenzivno mešanje

Swift ima uski razmak između radnih organa od 19.3cm. Budući da radni organi i vrhovi neprestano vibriraju, postoji dovoljno prostora za obradu zemlje i prolazak kroz nju. Vibrirajuće dejstvo povećava intenzitet obrade i pomaže smanjenju zahteva za vučom.

Vrhovi radnog organa

MixIn dodatak

Pačja noga

2

Nivelatori u obliku zvezde, koji ne zahtevaju održavanje, proizvode se od posebno kaljenog V-55 čelika. Nivelatori se mogu hidraulički podešavati iz kabine traktora.

3

Swift se može opremiti pratećim drljačama ili setvospremačem za obradu kako bi dodatno poboljšao rezultate rada. Povezana vučna šipka dodaje mogućnost priključivanja valjka za povećanu rekonsolidaciju, nivelaciju i drobljenje grudvi.

Prateća drljača

Dupla prateća drljača

Tiller radni organi

Ram za prikopčavanje

Istražite srodan sadržaj