Väderstad cultus 350 in field

Cultus 300-400 & Cultus HD 300-400

Intenzivna kultivacija

Kultivator/Gruber od 3-4 m Cultus 300-400 ima moćne radne organe koji rade do dubine od 25 cm. Imate koristi od prostrane konstrukcije rama koja nudi impresivne mogućnosti mešanja. Cultus je idealan kultivator za one koji traže visokokvalitetne radne rezultate, performanse i izdržljivost.

Click to active 360 product spinner

Izabrane karatkeristike

Izuzetno održavanje dubine

Ključni pokazatelj performansi motičica kultivatora je njegova sposobnost održavanja visoke sile prema zemlji u svakom trenutku. Upravo tu se Cultus i Cultus HD izdvajaju od ostalih. Ako naiđe na tešku prepreku, radni organi mogu potpuno izaći iz zemlje da prođu preko prepreke, čime se štede radni organi i ram od naprezanja. Prilikom ponovnog ulaska u zemlju, radni organi će ipak zadržati svoju punu snagu kako bi se brzo vratili u radni položaj. Na taj način mašina može obezbediti izuzetno preciznu dubinsku preciznost, što rezultira odličnim rezultatima obrade preko celog polja.

Read more

Cultus HD radni organi - održavanje radne dubine

Srce mašine su snažne motičice Cultus HD. Sa snagom otpuštanja do 680 kg, Cultus HD će održati svoju dubinu u svim uslovima. Postavljena dubina se održava u svim vrstama zemljišta i na svim radnim dubinama.

Read more

Cultus motičice – Intenzivna obrada

Cultus motičice su dizajnirane za visoke performanse tokom dugog radnog veka. Sa veoma efikasnim sigurnosnim sistemom od 480 kg sile pritiska i horizontalno montiranim dvostrukim oprugama.

Read more

This content is hosted by a third party (www.youtube.com). Your current cookie settings have disabled the video. You can customize them in order to show the video. Click here to change your consent.

MixIn duplira efekat

Svi Väderstad kultivatori/gruberi su standardno opremljeni jedinstvenom MixIn šinama.

MixIn šine izbacuje materijal napred umesto nagore, što je inače uobičajeni pravac. Kada se spusti, materijal ponovo prolazi pored zupaca, a efekat mešanja i mrvljenja se udvostručuje.

Pomeranje unapred dodatno poboljšava distribuciju slame, što dovodi do ravnomernijeg nicanja useva. Jedinstvena MixIn šina obezbeđuje vrhunsko mešanje i drobljenje, bez povećanja troškova goriva.

Read more

Nivelatori u obliku zvezde visokih performansi

Rotirajući nivelator obezbeđuje optimalne performanse u promenljivim uslovima i veoma dobro se nose sa ostacima useva. Nivelatori u obliku zvezde su manje zahtevni od standardnih diskova prilikom podešavanja radne dubine. Ovo smanjuje potrebu za podešavanjem.

Read more

Gumirani amortizeri na valjku

Valjak prenosi intenzivne vibracije na ram kultivatora. Suspenzijom valjka sa gumom, oštri udari se eliminišu, a radni vek rama se drastično povećava.

Read more
Väderstad Cultus in field with mounted BioDrill

Pretvara Cultus u sejalicu

Cultus se može isporučiti sa montažnom malom sejalicom BioDrill, koja mu omogućava da seje u istom prolazu kao i kultivacija. Ovo štedi vreme i pomaže u održavanju vlage u zemlji. Cultus stvara zonu korena bez zbijanja koja pruža savršene uslove za biljku.

Odlično mešanje ostataka i drobljenje obezbeđuje savršeno okruženje za nove biljke

Read more

Koncept proizvoda

Zone 1 - Intensive loosening and mixing

Cultus and Cultus HD provides an intense mixing and loosening. The Cultus tine delivers 480kg release force and a working depth down to 25cm, while Cultus HD provide 680kg release force and 30cm working depth. 

Opcije vrhova randih organa

MixIn shin opcija

Zona 2 - Nivelisanje

Nivelatori amortizirani sa gumenim rudama i sa ležajevima koji ne zahtevaju održavanje ostavljaju veoma glatku površinu.

Diskovi za nivelisanje

Zone 3 - Reconsolidation

The rubber suspended packer reconsolidates the soil profile, at full working depth of the machine. The trailed models are transported on the packer, which is why RubberRunner is supplied as standard.

Single SteelRunner

CageRunner

Single SoilRunner

Dupli SoilRunner valjak

RubberRunner

Tehnički podaci

Istražite srodni sadržaj