Väderstad Tillage NZ Aggressive 700

NZ Aggressive 500-1000

Setvena priprema

NZ Aggressive 500-1000 je setvospremač, dostupan u radnim širinama od 5 do 10 metara. Ima nivelirajući CrossBoard, zatim radne organe sa razmakom od 7,5 cm, raspoređene preko 5 ili 6 osovina. Visoko intenzivna obrada štedi prohode dok zadržava vlagu u zemljištu. Imate koristi od visokog kapaciteta nosivosti, što omogućava konstantnu radnu dubinu i omogućava rani ulazak u polje.

Precizno podešavanje radne dubine

ControlFunction na NZ Aggressive omogućava podešavanje radne dubine u pokretu u skladu sa različitim uslovima zemljišta.

Da bi omogućio optimalno nicanje useva, NZ Aggressive može biti podešen da radi malo intenzivnije na uvratinama ili na područjima gde je potrebna malo dublja obrada zemljišta.

Read more

Vibrirajući radni organi za savršen rezultat obrade

Intenzivno vibrirajući AgrillaCobra radni organi su napravljeni od kaljenog čelika. Vibracije sortiraju zemljište tako da veće agregate guraju prema površini, a manje frakcije prema dnu. Ovo stvara površinu bez korova i istovremeno obezbeđuje dobar kontakt semena sa zemljom. Vrh radnog organa je pozicioniran iza mesta kačenja, pružajući veoma dobru otpornost na kamenje i dug vek trajanja. Kombinacija dobrog klirensa i rasporeda radnih organa pruža impresivan protok i intenzivnu pripremu setvene površine.

Read more

CrossBoard za ravnije polje

CrossBoard pruža intenzivnu obradu, osiguravajući da se grudve drobe i zemljište izravnava. Intenzitet rada se hidraulički kontroliše iz kabine.

CrossBoard je opremljen glavnim i sporednim cilindrima, što osigurava ravnomeran radni rezultat u svakom trenutku. Modeli sa pet osovina mogu biti opremljeni zadnjim CrossBoard-om za dodatno nivelisanje.

Read more

Stabilizatorska osovina - ključ uspeha

Stabilizatorska osovina dvostrukog delovanja osigurava da svi CrossBoard radni organi rade kao jedna celina, sprečavajući pojedinačne radne organe da se pomeraju napred ili nazad.

Time ostvarujete izuzetno ravnomeran radni rezultat, štedeći prohode i pružajući idealne uslove za sejalice.

Read more

Razbijanje grudvi i pokorice

Kada se SingleKnife montira na CrossBoard, efekat obrade se dodatno pojačava. Ovo je korisno u teškim zemljištima ili na oranicama.

SingleKnife se lako montira, bez potrebe za alatima, koristeći Väderstad QuickChange System.

Read more

Prolagodljivi vučni točkovi smanjuju vibracije

Potporni točkovi su montirani kao offset sklop, čime se šasija dobija dve noseće osovine. Ovo pruža NZ Aggressive stabilnost uzdužno i obezbeđuje da radni organi u prvom redu rade na istoj dubini kao i oni u poslednjem redu.

Ravnotežom opterećenja sa 40% na prednjim točkovima i 60% na zadnjim, postiže se impresivno oblikovanje terena i odlična prilagodljivost na neravnom terenu.

Read more

"Pačja noga" za potpuno podsecanje

Opremljen sa radnim organima u obliku pačje noge, NZ Aggressive je sposoban za potpuno podsecanje u cilju kontrole korova.

Nakon što ga radni odrgani podseku, ostaci korova ostaju na površini polja da se osuše.

Read more

Amortizacija produžava radni vek

NZ Aggressive 700-1000 je standardno opremljen suspenzijom na točkovima za transport.

Oslanjanje točkova štiti ram mašine eliminisanjem snažnih udaraca tokom transporta.

Osim toga, ovo omogućava mirnu vožnju pri većim brzinama transporta.

Read more

Prilagodljivi radni organi

Da bi se završila predsetvena priprema, radni organi stvaraju barijeru za isparavanje tako što izbacuje veće agregate i korov na površinu.

Prateći radni organi su montirani sa gumenim oslanjanjem kako bi se održao dug vek trajanja. I ugao i agresivnost mogu biti podešeni.

Read more

Rekonsolidacija kad je potrebno

NZ Aggressive može biti opremljen zadnjim ramom za kačenje kako bi se mogao prikačiti Rollex ili Rexius valjak radi rekonsolidacije. Ovo stvara sitnu zemljanu strukturu, savršenu za useve sa sitnim semenom, kao što je šećerna repa.

Read more

Koncept mašine

Zone 1 - Powerful levelling

The front CrossBoard Heavy levels and crushes plough furrows and shifts large amounts of soil. The CrossBoard Heavy is supplied with stabilizer bars, which connect all CrossBoard tines together so that they help each other. This makes the CrossBoard Heavy even more powerful in order to reduce clods and make the soil more even.

SingleKnife

Brisači tragova

Zona 2

AgrillaCobra viljuške su dizajnirane da maksimalno mešaju zemljište. Snažni i izdržljivi radni organi obrađuju zemljište kako bi stvorili odličnu setvenu površinu. Klirens ispod šasije i raspodela radnih organa preko 5 ili 6 osovina omogućavaju dobar protok zemlje kroz mašinu. Rastojanje između radnih organa je 7,5 cm, što raspoređuje zemljište tako da veće grudve budu na površini, a manje čestice dublje, što je povoljno za rano sejanje.

Pačja noga

Šesti red radnih organa

Krilni produžeci

Zona 3

Poslednja radna zona omogućava prikopčavanje drugih dodataka za bolju završnu obradu.

Jendostruka prateća drljača

Dupla prateća drljača

Zadnji CrossBoard Light

Valjak za drobljenje

Ram za prikopčavanje

Tehnički podaci

Istraži sličan sadržaj