Carrier XT 525 Trailed

Carrier XT 425-625 - Vučeni

Vučeni modeli Carrier XT 425-625 je sklopiva kratka tanjirača sa diskovima postavljenim u obliku slova X, dostupan u radnoj širini 4,25, 5,25 ili 6,25 metara. Sa lakim podešavanjem mašine kao i rotirajućim osovinama diska, Carrier XT je napravljen da optimizuje rezultat obrade u zavisnosti od radne dubine.

Click to active 360 product spinner
Deo Carrier koncept

Carrier je kratka tanjirača koja se koristi za primarnu obradu zemljišta velikom brzinom i pripremu setvenog sloja. Širok asortiman prednjih radnih alata, diskova i valajaka omogućava Carrier-u da se nosi sa raznovrsnim izazovima moderne poljoprivrede – od ultra-plitke obrade do dublje obrade. Svestranost koju donosi na farmu štedi propusnice, smanjuje troškove mašine po hektaru i obezbeđuje najbolji mogući početak za nadolazeći usev.

Saznajte više o konceptu Carrier

Sve je u uglovima

Glavna karakteristika Carrier XT-a su njegove hidraulički rotirajuće osovine diska. Na taj način Carrier XT je u mogućnosti da optimizuje performanse reza na maloj dubini, dok povećava preciznost dubine na dubljim radnim dubinama. Smanjenje količine zemlje koja se pomera i optimizacija težine mašine je važno za postizanje najboljih mogućih rezultata, kao i za smanjenje potrošnje dizela. Prilagođavajući uglove diska radnoj dubini, Vaderstad Carrier može učiniti više sa manje.

Za farmera, ovo se vidi u potpuno usitnjeno žetvenih ostataka na manjoj radnoj dubini, kao i u odličnom održavanju dubine i smanjenom protoku zemlje na dubljim radnim dubinama.

Read more
Väderstad Carrier with discs according to requirement

Diskovi prema zahtevima

Carrier XT 425-625 može biti opremljen ili sa diskovima od 450 mm ili sa TrueCut diskovima od 470 mm. Oba diska daju finu obradu koja je optimalna za setveni sloj.

Disk od 450 mm ima male izreze, što rezultira intenzivnom kultivacijom čak i na veoma maloj radnoj dubini. TrueCut disk od 470 mm ima veće izreze koji mogu da podnesu više žetvenih ostataka uz povećanu penetraciju.

Read more
Intensive ultra-shallow tillage with CrossCutter Disc

Intenzivna ultra-plitka obrada zemljišta

CrossCutter Disc ima izvanredne performanse na strništima uljane repice i u pokrovnim usevima, istovremeno omogućavajući velike prednosti u strništima žitarica kao i na oranici. Zbog svog oblika diska i visokokvalitetnog švedskog čelika, CrossCutter Disc obezbeđuje potpunu kultivaciju i intenzivno mešanje na maloj radnoj dubini. To znači da se na celoj njivi stvara idealan setveni sloj.

Read more
Väderstad X-disc runs straight behind the tractor

X označava X-disk

Diskovi su postavljeni u obliku slova X, što omogućava da se bočne sile međusobno poništavaju. Format X-disc garantuje da će mašina uvek raditi ravno iza traktora. Ovo štedi dizel, ali je takođe neophodno kada koristite GPS sistem za navođenje ili kada vozite u brdovitim uslovima.

Read more
Intensive knife roller CrossCutter Knife

CrossCutter nož dodaje svestranost

Opremanjem Carrier XT intenzivnim CrossCutter noževima, žetveni ostaci se mogu seći u dva smera.

Korovi i usjevi sa sitnim semenom, kao što je uljana repica, profitiraju od poboljšane klijavosti. Prednost nakon žitarica ili suncokreta je pojačano seckanje slame, što daje brže razlaganje. Pored toga, pokrovni usevi se mogu inkorporirati efektivno. 

Read more
Väderstad Carrier CrossBoard heavy for perfect levelling

CrossBoard Heavy za idealno nivelisanje

Sa CrossBoard Heavy, grudve se drobe i zemljište se izravnava. Stabilizaciona šipka dvostrukog dejstva povećava kapacitet nivelisanja.

CrossBoard je opremljen glavnim i podređenim cilindrima, koji osiguravaju ujednačen radni rezultat održavajući poziciju svake CrossBoard sekcije.

Na teškom oranom zemljištu, CrossBoard Heavy omogućava Carrier-u da pripremi dobro setveni sloj i  zauzvrat smanjuje broj potrebnih prolaza.

Read more
CrossBoard Performance

Maksimalne performanse CrossBoard-a

Stabilizaciona šipka dvostrukog dejstva povezuje CrossBoard zupce u jednu jedinicu, sprečavajući da se odvojeni zupci pomeraju napred ili nazad. Ovo radikalno povećava kapacitet za izravnavanje terena i drobljenje grudvica.

Read more
Väderstad Carrier XT heavy-duty design for long working life

Dizajn za teške uslove rada za dug radni vek

Sa jakim ramom, cevi i spojevima za teške uslove, Carrier XT je konstruisan da izdrži velika opterećenja. Imate koristi od dugog radnog veka sa izuzetnim radnim rezultatima na terenu.

Read more
Packer suspension

Jedinstvena suspenzija valjaka

Svi Vaderstad valjci su opremljeni suspenzijam. Ovo smanjuje udarce u ram, drastično produžavajući radni vek mašine.

Read more

Koncept proizvoda

Zona 1 - Prednji radni alati

Bez obzira da li vam je potrebna setveni sloj, ravnanje oranice ili inkorporacija pokrovnog useva, opcioni prednji alati nude raznovrsnost za različite zahteve poljoprivrede.

Zona 2 - Intenzivni sečenje i mešanje

Dva reda visokokvalitetnih diskova od švedskog čelika od kaljenog V-55 gvožđa agresivno seku i mešaju žetvene ostatke do radne dubine od 12 cm. Konusni oblik diskova obezbeđuje dug radni vek i dobro drobljenje tla.

Zona 3 - Rekonsolidacija

Carrier može biti opremljen valjcima pogodnim za širok spektar uslova na terenu. Gumena suspenzija na valjku apsorbuje udarce i produžava radni vek rama i valjaka.

Tehnički podaci Carrier XT Vučeni

  CRXT 425 CRXT 525 CRXT 625
Radna širina (m) 4.0 5.0 6.0
Širina valjaka (m) 4.4 5.4 6.4
Transportna širina (m) 2.86 2.86 2.86
Transport visina (m) 2.7 3.2 3.7
Težina sa Single SoilRunner (kg) 4550 5190 5620
Težina sa double SoilRunner (kg) 4790 5480 5990
Težina sa CageRunner HeavyDuty (kg) 4600 5230 5650
Težina sa single SteelRunner (kg) 5060 5800 6340
Težina sa double SteelRunner (kg) 5440 6310 6980
Broj diskova 34 42 50
Razmak diskova (cm) 12.5 12.5 12.5
Kočnice P P P
Preporučena radna brzina (km/h) 10-15 10-15 10-15
Dimenzija točka (transport točak) 400/60x15.5 400/60x15.5 400/60x15.5
Hirdaulični izvodi (DA) 3/4 3/4 3/4
Potrebna vučna sila (KS) 150-200 180-240 220-270
Read more

Explore related content