Carrier XT 425-625 - Nošeni

Preciznost dubine za teške uslove rada

Carrier XT 425-625 je nošena sklopiva kratka tanjirača postavljenim diskovima u obliku slova X, dostupan u radnoj širini 4,25, 5,25 ili 6,25 metara. Može biti opremljen diskovima prečnika 450 ili 470 mm. Ima odlično praćenje konture i impresivnu sposobnost prodiranja za svoju težinu. Radna dubina se podešava iz kabine traktora, što omogućava prilagođavanje različitim uslovima na terenu.

Click to active 360 product spinner
Deo Carrier koncept

Carrier je kratka tanjirača koja se koristi za primarnu obradu zemljišta velikom brzinom i pripremu setvenog sloja. Širok asortiman prednjih radnih alata, diskova i valjaka omogućava Carrier-u da se nosi sa raznovrsnim izazovima moderne poljoprivrede – od ultra-plitke obrade do dublje obrade. Svestranost koju donosi na farmu štedi prohode, smanjuje troškove mašine po hektaru i obezbeđuje najbolji mogući početak za nadolazeći usev.

Saznajte više o konceptu Carrier

Sve je u uglovima

Glavna karakteristika Carrier XT-a su njegove hidraulički rotirajuće osovine diska. Na taj način Carrier XT je u mogućnosti da optimizuje performanse reza na maloj dubini, dok povećava preciznost dubine na dubljim radnim dubinama. Smanjenje količine zemlje koja se pomera i optimizacija težine mašine je važno za postizanje najboljih mogućih rezultata, kao i za smanjenje potrošnje dizela. Prilagođavajući uglove diska radnoj dubini, Vaderstad Carrier može učiniti više sa manje.

Za farmera, ovo se vidi u potpuno usitnjeno žetvenih ostataka na manjoj radnoj dubini, kao i u odličnom održavanju dubine i smanjenom protoku zemlje na dubljim radnim dubinama.

Read more
Väderstad Carrier with discs according to requirement

Diskovi prema zahtevima

Carrier XT 425-625 može biti opremljen ili sa diskovima od 450 mm ili sa TrueCut diskovima od 470 mm. Oba diska daju finu obradu koja je optimalna za setveni sloj.

Disk od 450 mm ima male izreze, što rezultira intenzivnom kultivacijom čak i na veoma maloj radnoj dubini. TrueCut disk od 470 mm ima veće izreze koji mogu da podnesu više žetvenih ostataka uz povećanu penetraciju.

Read more
Intensive ultra-shallow tillage with CrossCutter Disc

Intenzivna ultra-plitka obrada zemljišta

CrossCutter Disc ima izvanredne performanse na strništima uljane repice i u pokrovnim usevima, istovremeno omogućavajući velike prednosti u strništima žitarica kao i na oranici. Zbog svog oblika diska i visokokvalitetnog švedskog čelika, CrossCutter Disc obezbeđuje potpunu kultivaciju i intenzivno mešanje na maloj radnoj dubini. To znači da se na celoj njivi stvara idealan setveni sloj.

Read more
Väderstad X-disc runs straight behind the tractor

X označava X-disk

Diskovi su postavljeni u obliku slova X, što omogućava da se bočne sile međusobno poništavaju. Format X-disc garantuje da će mašina uvek raditi ravno iza traktora. Ovo štedi dizel, ali je takođe neophodno kada koristite GPS sistem za navođenje ili kada vozite u brdovitim uslovima.

Read more

Full kontrol iz kabine

Da biste dobili potpunu kontrolu, radna dubina se podešava hidraulički iz kabine. Ovo pruža Carrier XT visoku preciznost i svestranost na različitim tipovima zemljišta.

Podešavanje dubine se lako izvodi, bez potrebe za podešavanjem toplink-a.

Read more
Carrier XT easy to manoeuvre

Lako za okretanje

Carrier XT 425-625 je nošena mašina montirana u tri tačke traktora, što nudi visok klirens i veoma dobru pokretljivost.

Transportna širina je samo 2,4 metra, a čak i kada je sklopljen, imate dobar pogled unazad iz kabine.

Dobijate od praktičnog transporta između polja i kratkog radijusa skretanja na uvratinama.

Read more
Väderstad Carrier XT Mounted heavy-duty design for long working life

Dizajn za teške uslove rada za dug radni vek

Sa jakim ramom i spojevima za teške uslove, Carrier XT je konstruisan da izdrži velika opterećenja. Imate koristi od dugog radnog veka sa izuzetnim radnim rezultatima na terenu.

Read more
Packer suspension

Jedinstvena suspenzija valjaka

Svi Vaderstad valjci su opremljeni suspenzijam. Ovo smanjuje udarce u ram, drastično produžavajući radni vek mašine.

Read more
Väderstad Carrier XT for harsh environments

Carrier XT za teške uslove

Unošenjem osoke u isto vreme kada se primenjuje, više hranljivih materija postaje dostupno za naredni usev. Vaderstad je dizajnirao rešenja za povezivanje glave za distribuciju osoke za ostale proizvođače. Kako bi se prilagodio surovim uslovima povezanim sa isporukom đubriva, Carrier XT se može isporučiti kao komplet za osoku.

Komplet uključuje pocinkovani okvir, zaštitu klipnjače, hidrauličnu bravu krila i hidraulične spojnice od nerđajućeg čelika.

Rezultat je mašina sa veoma dugim životnim vekom u izuzetno zahtevnim okruženjima.

Read more

Koncept proizvoda

Zona 1 - Intenzivno sečenje i mešanje

Dva reda visokokvalitetnih diskova od švedskog čelika od kaljenog V-55 gvožđa agresivno seku i mešaju žetvene ostatke do radne dubine od 12 cm. Konusni oblik diskova obezbeđuje dug radni vek i dobro drobljenje zemljišta.

Zona 2 - Rekonsolidacija

Carrier XT može biti opremljen širokim spektrom valjaka, pogodnih za širok spektar uslova na terenu. Gumena suspenzija na valjku apsorbuje udarce i produžava radni vek rama i valjaka.