Väderstad Carrier in field

Carrier 420-820

Mašina za više zadataka

Carrier 420-820 je vučena kratka tanjiračar, dostupan u radnim širinama između 4,2 i 8,2 metara. Može biti opremljen diskovima od 450 ili 470 mm. Bez obzira da li vam je potrebno ljuštenje strnika, priprema setvenog sloja, ravnanje oranice ili umešanje pokrovnih useva, širok asortiman prednjih alata nudi raznovrsnost za različite zahteve poljoprivrede.

Click to active 360 product spinner
Deo Carrier koncept

Carrier je kratka tanjirača koja se koristi za primarnu obradu zemljišta velikom brzinom i pripremu setvenog sloja. Širok asortiman prednjih radnih organa, diskova i valjaka omogućava Carrier-u da se nosi sa raznovrsnim izazovima moderne poljoprivrede – od ultra-plitke obrade do dublje obrade. Svestranost koju donosi na farmu štedi prohode, smanjuje troškove mašine po hektaru i obezbeđuje najbolji mogući početak za nadolazeći usev.

Saznajte više o konceptu Carrier

Odabrane karatkeristike

Väderstad Carrier with discs according to requirement

Diskovi prema zahtevima

Carrier 420-820 može biti opremljen ili sa diskovima od 450 mm ili sa TrueCut diskovima od 470 mm. Oba diska daju finu obradu koja je optimalna za setveni sloj. Disk od 450 mm ima male izreze, što rezultira intenzivnom kultivacijom čak i na veoma maloj radnoj dubini. TrueCut disk od 470 mm ima veće izreze koji mogu da podnesu više ostataka useva uz povećanu penetraciju.

Read more
Intensive ultra-shallow tillage with CrossCutter Disc

Intenzivna ultra plitka obrada

CrossCutter Disc ima izvanredne performanse na strništima uljane repice i u pokrovnim usevima, istovremeno omogućavajući velike prednosti u strništima žitarica kao i na oranici. Zbog svog oblika diska i visokokvalitetnog švedskog čelika, CrossCutter Disc obezbeđuje potpunu kultivaciju i intenzivno mešanje na maloj radnoj dubini. To znači da se na celoj njivi stvara idealan setveni sloj.

Read more
Väderstad Carrier with straw harro

Grablja za slamu kompenzuje lošu distribuciju slame

Veliki kombajni obično imaju lošu distribuciju slame, što dovodi do neujednačenog nicanja sledećeg useva. Opremljen grabljama za slamu Carrier ne samo da seče, već i distribuira slamu u istom prolazu. Dobro raspoređena slama je ključna za obezbeđivanje istih uslova za sledeće useve na celom polju.

Read more
Intensive knife roller CrossCutter Knife

CrossCutter nož dodaje svestranost

Opremanjem Carrier 500 i Carrier 650 intenzivnim CrossCutter noževima, žetveni ostaci se mogu seći u dva smera. Korovi i usevi sa sitnim semenom, kao što je uljana repica, profitiraju od poboljšane klijavosti. Prednost nakon žitarica ili suncokreta je pojačano seckanje slame, stabljika što daje brže razlaganje. Pored toga, pokrovni usevi isto se mogu inkorporirati.

Read more
Väderstad Carrier CrossBoard heavy for perfect levelling

CrossBoard Heavy za savršeno nivelisanje

Sa CrossBoard Heavy, grudve se drobe i zemljište se izravnava. Stabilizaciona šipka dvostrukog dejstva povećava kapacitet nivelisanja.

CrossBoard je opremljen glavnim i podređenim cilindrima, koji osiguravaju ujednačen radni rezultat održavajući poziciju svake CrossBoard sekcije.

Na teškom oranom zemljištu, CrossBoard Heavy omogućava Carrier-u da napravi dobro pripremljeni setveni sloj stim se smanjuje broj potrebnih prolaza.

Read more
Väderstad Carrier offers great mobility

Velika mobilnost

Carrier 420-820 koristi jedinstveni Vaderstad sistem zatvaranja, omogućavajući brz prelazak sa terena u transportni položaj. U sklopljenom stanju transportna širina je samo 2,5 m.

Tehnika sklapanja daje mašini nizak centar gravitacije, što rezultira bezbednim manevrisanjem.

Read more

BioDrill pretvara Carrier u sejalicu

Carrier 420-820 se može opremiti malom sejalicom BioDrill 360 koja se montirata, što mu omogućava da seje sa velikom preciznošću u istom prohodu kao i tanjiranje.

Integrisani radar obezbeđuje savršenu detekciju brzine, dok veliki kapacitet ventilatora obezbeđuje jednaku distribuciju svih veličina semena.

BioDrill štedi vreme i pomaže u održavanju vlage u zemlji.

Read more

Koncept proizvoda

Zone 1 - Prednji radni alati

Bez obzira da li vam je potrebna etveni sloj, ravnanje oranice ili umešanje pokrovnog useva, opcioni prednji radni organi nude raznovrsnost za različite zahteve poljoprivrede.

Zone 2 - Intenzivno sečenje i mešanje

Dva reda visokokvalitetnih diskova od švedskog čelika od kaljenog V-55 diskova seču i mešaju žetvene ostatke do radne dubine od 12 cm. Konusni oblik diskova obezbeđuje dug radni vek i dobro drobljenje zemljišta.

Zona 3 - Rekonsolidacija

Carrier može biti opremljen valjcima pogodnim za širok spektar uslova na terenu. Gumena suspenzija na valjku apsorbuje udarce i produžava radni vek rama i pakera.

Tehničke karakteristike

Explore related content