Väderstad Carrier 300

Carrier 300-400

Bez kompromisa

Carrier 300-400 je kruta kratka tanjirača, dostupan u radnim širinama od 3, 3,5 i 4 metra. U zavisnosti od konfiguracije, mašina se može isporučiti kao nošena ili vučena verzija. Carrier 300-400 meša žetvene ostatke i ostavlja savršeno izjednačen radni rezultat. Ram obezbeđuje stabilnu i izdržljivu mašinu koja se nalazi veoma blizu traktora, štedeći prednji teg i smanjujući rizik od sabijanja.

Click to active 360 product spinner
Deo Carrier koncept

Carrier je kratka tanjirača koja se koristi za primarnu obradu zemljišta velikom brzinom i pripremu setvenog sloja. Širok asortiman prednjih alata, diskova i valjaka omogućava Carrier-u da se nosi sa raznovrsnim izazovima moderne poljoprivrede – od ultra-plitke obrade do dublje obrade. Svestranost koju donosi na farmu štedi prohode, smanjuje troškove mašine po hektaru i obezbeđuje najbolji mogući početak za nadolazeći usev.

Saznajte više o konceptu Carrier

Izabrani detalji

Väderstad Carrier offers impressive weight per disc

Impresivna težina po disku

Da bi se povećala težina, Carrier 300-400 može biti opremljen sa do 800 kg dodatne težine.

Ovo rezultira težinom po radnom metru većom od bilo koje mašine konkurenta u istom segmentu.

Imate koristi od veće sile prodiranja i izuzetnih radnih rezultata u svim uslovima na terenu.

Read more
Väderstad Carrier with discs according to requirement

Diskovi po potrebi

Carrier 300-400 može biti opremljen ili sa diskovima od 450 mm ili sa TrueCut diskovima od 470 mm. Oba diska daju finu obradu koja je optimalna za usetveni sloj. Disk od 450 mm ima male izreze, što rezultira intenzivnom kultivacijom i na veoma maloj radnoj dubini. TrueCut disk od 470 mm može da podnese više žetvenih ostataka u isto vreme, jer veći izrezi povećavaju penetraciju.

Read more
Intensive ultra-shallow tillage with CrossCutter Disc

Intenzivna ultra-plitka obrada zemljišta

CrossCutter Disc ima izvanredne performanse na strništima uljane repice i u pokrovnim usevima, istovremeno omogućavajući velike prednosti u strništima žitarica kao i na oranici. Zbog svog oblika diska i visokokvalitetnog švedskog čelika, CrossCutter Disc obezbeđuje potpunu kultivaciju i intenzivno mešanje na maloj radnoj dubini. To znači da se na celoj njivi stvara dobar setveni sloj.

Read more
Väderstad Carrier offers great mobility

Velika mobilnost

Carrier 300-400 je montiran na trakor u tri tačke, nudeći lakoću rada i veliku upravljivost. Imate koristi od malog radijusa okretanja na uvratinama i praktičnog transporta između polja.

Read more
Trailed or mounted – you choose

Vučeni ili nošeni - Vi birate

Opremljen sa  gumenim valjkom RubberRunner, Carrier 300-400 se može isporučiti kao vučena verzija. Ovo smanjuje opterećenje traktora i smanjuje potrebu za podizanjem. Težina se raspoređuje između traktora i kratke tanjirače, što zauzvrat smanjuje stepen sabijanja zemljišta.

Read more
Väderstad Carrier für gute Mobilität

CrossBoard niveliše

Da bi se povećao kapacitet nivelacije, vučeni Carrier 300-400 može biti opremljen hidrauličnim CrossBoard Heavy-om sa stabilizatorom dvostrukog dejstva.

Read more
Väderstad BioDrill turns Carrier into a seed drill

BioDrill pretvara Carrier u sejalicu

Opremljen sa montažnom sejalicom BioDrill, Carrier 300-400 može da seje useve sa sitnim zrnama, kao što su pokrovni usevi ili uljana repica. Sejanjem direktno nakon žetve imate koristi od očuvane vlage u zemljištu, a istovremeno štedite i vreme i dizel u periodu gužve.

Read more

Koncept proizvoda

Zona 1 - Intenzivno sečenje i mešanje

Dva reda visokokvalitetnih diskova od švedskog čelika od kaljenog V-55 gvožđa agresivno seku i mešaju žetvene ostatke do radne dubine od 12 cm. Konusni oblik diskova obezbeđuje dug radni vek i dobro drobljenje tla.

CrossBoard Heavy (Vučeni modeli)

Zona 2 - Rekonsolidacija

Carrier može biti opremljen širokim spektrom valjaka, pogodnih za širok spektar uslova na terenu. Gumena suspenzija na pakeru apsorbuje udarce i produžava radni vek rama i valjka.

Prateće grablje

Tehničke karatkeristike

Istražite sadržaj