Väderstad Carrier XL 625 in field

Carrier kratke tanjirače

Svestranost u svom najboljem izdanju

Carrier je kratka tanjirača koja se koristi za primarnu obradu zemljišta velikom brzinom i pripremu setvenog sloja. Širok spektar prednjih radnih organa, diskova i valjaka omogućava Carrier-u da se nosi sa raznovrsnim izazovima moderne poljoprivrede – od ultra-plitke obrade tla do dublje obrade. Svestranost koju donosi na farmu štedi prohode, smanjuje troškove mašine po hektaru i obezbeđuje najbolji mogući početak za nadolazeći usev.

Väderstad Carrier multipurpose implement

Višenamenska mašina

Carrier je multi-tasker. Poljoprivrednici koji postavljaju visoke zahteve za raznovrsnost u biljnoj proizvodnji koriste ga kao višenamenski alat. U zavisnosti od konfiguracije, Carrier se može koristiti za pet glavnih zadataka; obrada strništa, inkorporacija, priprema setvenog sloja, sejanje sitnog semena i prevencija štetočina.

Read more
Working depths disc cultivators

Pokrivene sve radne dubine

Vaderstad je izmislio novi segment kompaktne kratke tanjirače. Pokrenuli smo Carrier 1999. godine i od tada smo nastavili da ga razvijamo. Danas je dostupan čitav niz veličina diskova – od ultra-plitke obrade zemljišta na dubini od 2-3 cm, do većih diskova sa radnom dubinom do 16-20 cm.

Read more
One disc - one arm

Jedan nosač - Jedan disk

Svaki disk je pojedinačno montiran na nosač diska sa gumenom amortizacijom. Ovo povećava sposobnost prodiranja i poboljšava sposobnost praćenja konture zemljišta. Prostrani dizajn obezbeđuje dobar protok zemlje i žetvenih ostataka. Imate koristi od visoke preciznosti bez kompromisa.

Read more
Väderstad conical disc

Konusni diskovi – bolja agronomija

Konusni oblik diska daje fini rezultat i ravnomerno mešanje žetvenih ostataka. Oblik takođe osigurava da se isti radni ugao održava bez obzira na habanje i radnu dubinu. Vertikalni napadni ugao sprečava stvaranja plužnog đona i zadržava kamenje u zemljištu.

Read more
Väderstad X-disc runs straight behind the tractor

X-disk ide pravo iza traktora

Diskovi su postavljeni u obliku slova X, što znači da se bočne sile međusobno poništavaju. Rezultat je mrtva prava vožnja iza traktora, što je neophodno kada se koristi GPS-kontrola. Dalje, to je i velika prednost u brdskim uslovima, gde se negativni efekti inače udvostručuju u jednom pravcu.

Read more
Swedish steel - swedish quality

Švedski čelik - Švedski kvalitet

Vaderstad V-55 švedski čelik kombinuje veoma visoku tvrdoću sa očuvanom otpornošću na udarce. U poređenju sa industrijskim standardom, jedinstveni Vaderstad V-55 pomera nivo tvrdoće sa standardnog HRC 47-48 na HRC 55.

Imate koristi od nižih troškova delova i manje vremena zastoja.

Read more

TrueCut obezbeđuje savršene rezultate tokom vremena

Vaderstad TrueCut je jedinstvena metoda za glodanje izreza na diskovima. Daje savršeno ravnomerno habanje prečnika diska, zadržavajući originalni oblik diska.

TrueCut zadržava agresivnost, penetraciju u zemljište tokom celog radnog veka diskova.

Read more
Impressive weight per disc

Impresivna težina po disku

Sve kratke tanjirače u porodici Carrier odlikuju se snažnim ramom izrađenim od visokokvalitetnog švedskog čelika. Velika težina svakog diska poboljšava prodiranje i održava radnu dubinu čak i u teškim uslovima.

Read more
Adjustable axles

Podesive osovine optimizuju rezultat

Postizanje efikasne kontrole korova zahteva da se svo korenje temeljno iseče u prvom prolazu.

Da bi se obezbedilo optimalno sečenje i ravnomerna obrada zemljišta, prednji red diskova se može podesiti bočno uz pomoć kopče.

Read more
Long working life

Dug životni vek

Sve komponente koje rade na površini zemljišta poseduju gumenu amortizaciju šta produžava radni vek mašine. Snažna gumena amortizacija sprečava udarce čime štiti prstenove, diskove, osovine i ležajeve.

Read more

Istražite proizvode u okviru koncepta Carrier