Guides til Inspire 1200C/S

Her finder du videoguides til alt, hvad der har med din Inspire 1200C/S at gøre. Vi har samlet alt fra QuickStart videoer (QSV) til videoguides om, hvordan du servicerer din Inspire. Bare scroll ned og klik på den film, du er interesseret i. Du kan se den på vores hjemmeside eller åbne den i et nyt vindue for at se den i fuld størrelse.

For at gøre det nemmere for dig, har vi også inkluderet vores produktdokumentdatabase. Her kan du søge efter brochurer, manualer, QuickStart instruktioner (QSI), reservedele og final assembly instructions (FAI) relateret til din Inspire 1200C/S.

QuickStart videoguides til Inspire 1200C/S

QuickStart videoer (QSV) hjælper dig med at få din Väderstad Inspire 1200C/S op at køre på ingen tid. Disse instruktionsvideoer dækker alt fra, hvordan du kobler din Inspire til traktoren til vejledninger om forskellige indstillinger.

Læs mere

Du skal acceptere cookies for at kunne se denne funktion. Klik her for at ændre dit samtykke.

Grundindstillinger

Se grundindstillingerne for Väderstad Inspire1200C/S her.

Læs mere

Du skal acceptere cookies for at kunne se denne funktion. Klik her for at ændre dit samtykke.

Tilkobling til traktor

Se her hvordan du tilkobler Väderstad Inspire 1200C/S til din traktor.

Læs mere

Du skal acceptere cookies for at kunne se denne funktion. Klik her for at ændre dit samtykke.

Indsåning af gødning og såsæd

Se her hvordan du indsår gødning og såsæd på Väderstad Inspire1200C/S.

Læs mere

Du skal acceptere cookies for at kunne se denne funktion. Klik her for at ændre dit samtykke.

Indstillinger i marken

Se her hvordan du indstiller Väderstad Inspire1200C/S i marken.

Læs mere

Søg dokumenter

Har du brug for instruktionsbøger, reservedelsbøger eller quick start guides til din Väderstad maskine? Vi har instruktions- og reservedelsbøger til alle maskiner produceret siden 1962.

Brug vores dokumentsøgning!

Udforsk produktsiden