FAQ E-Control

Q: Hvordan opdaterer jeg E-Control appen, jeg ser kun andres Apple ID, jeg kender ikke mit password?!

A: Hvis andres Apple ID kommer frem, når når du vil opdatere en app, betyder det at appen oprindeligt er downloaded eller købt på det Apple ID.

Apps er altid forbundet med det ID, som oprindelig har købt eller downloaded dem.

For at forhindre dette sker igen, slet E-Control appen, log på med dit Apple ID og download appen igen.

Q: Hvor lang tid bør det tage at opdatere Gateway?

A: En opdatering tager normalt 4-5 minutter og ender med et “Update complete” pop-up. Hvis opdateringen tager længere tid og “Rebooting” teksten vises, kontrollér at iPad'en er forbundet med det samme Wi-Fi netværk som maskinen.

Q: Når jeg prøver at opdatere Gateway, får jeg “Update Failed” beskeden. Hvad gør jeg?

A: Update Failed vil blive vist hvis forbindelsen imellem iPad og Gateway er nede. Tjek at Wi-Fi forbindelsen er ok og gentag opdateringen.

Q: Jeg får “Download Failed” beskeden på iPad'en når jeg prøver at downloade Gateway softwaren!!!

Eller

Den seneste Gateway software for xxx skulle være tilgængelig for download, men jeg ser kun yyy og zzz!?!?

A: Kontroller at E-Control appen er opdateret til den seneste verion. Dette kan kræve at du opdaterer iOS på iPad'en først. Se Apple's hjemmeside for mere information.