Väderstad priključne mašine su stvorene da naprave optimalne uslove za nicanje biljaka. Ako je to obrada zemljišta, priprema setvenog sloja ili ulaganje semena, naša vizija je da obezbedimo uslove za maksimalne prinose.

Zajedno ćemo Vas učiniti još uspešnijim farmerom.

Rakk Tamás

Regionalni predstavnik

Srbija

Živko Karać

Servisni tehničar

Srbija

Poštovani Partneri!

Pozdravljamo Vas na našem Web Portalu!

Vaderstad priključne mašine su stvorene kako bi napravile idealno okruženje koje omogućava perfektno nicanje na Vašim njivama. Bilo da je reč u osnovnoj obradi, kultiviranju, pripremi setvenog sloja ili postavljanju semena, naša vizija je da ostvarimo savršeno nicanje i da maksimiziramo prinose.

Zajedno ćemo Vas učiniti još uspešnijim.

Website na srpskom jeziku je trenutno u izradi. U nastavku pročitajte osnovne informacije o našem poslovanju. Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno kontaktirajte nekog od naših kolega u Srbiji (kontakti dole).

Krajem 2017. godine naša matična kompanija Vaderstad AB iz Švedske osniva ćerku firmu u Srbiji, pod nazivom: Vaderstad DOO, na adresi: Bikovački put 11A, u Subotici. Sa ciljem da naše postojeće i buduće poslovne partnere snadbevamo na profesionalnom nivou uključujući usluge i raspoloživost rezervnih delov. Fokus su nam isključivo Vaderstad priključne mašine.

Kompanija trenutno ima četiri zaposlena i zadržava tendeciju rasta. Poseduje ogroman lager rezervnih delova, koji se sastoji od preko 700 različitih artikala (više od 15.500 rezervnih delova), koji je ciljano formiran prema postojećim mašinama u Srbiji.

Direktna prodaja, bliskost između fabrike i korisnika, profesionalna usluga i briga o našim mašinama su se pokazali kao dobar način poslovanja što se vidi po rastu broja prodatih mašina na grafičkom prikazu ispod.

Najpopularnije mašine su nam Vaderstad Tempo sejalice za širokoredne useve, od 6 do 18 rednih jedinica. U Srbiji konstatno beležimo rast njihove prodaje. Prema procenama, u proleće 2023. godine u Srbiji će ih biti ukupno oko 190 komada (polovne+nove).

Druge najpopularnije mašine su nam žitne sejalice Vaderstad Spirit i Vaderstad Rapid koje se u nalaze od 3m do 9m radne širine.

Kod ostalih mašina za obradu zemljišta iz naše ponude je takođe zabeležen rast broja prodatih komada iz godine u godinu, a to su kratke tanjirače, kultivatori, valjci...

 

Read more

Za dodatne informacije slobodno kontaktirajte nekog od naših Kolega u Srbiji:

Kristina Merli
Administracija, knjigovodstvo
+381 (0) 63 850 6383

kristina.merli@vaderstad.com

Zoltan Vajda
Servis
Srbija
+381 (0) 68 801 5648

zoltan.vajda@vaderstad.com

 

A Väderstad által gyártott munkagépeket a magas minőség, a hatékonyság, valamint a dizájn és a funkcionalitás összhangja jellemzi. 

A vállalat nevéhez számos korszakalkotó innováció és új ötlet kötődik. A svéd gyártó 40 országban aktív, központja, valamint a gyártmányfejlesztés és a gyártás a svédországi Väderstadban található.

Ezentúl a Väderstad munkagépei, valamint az eredeti gyári alkatrészek direkt úton, közvetlen értékesítéssel jutnak el a szerbiai mezőgazdasági üzemekhez. A közvetlen értékesítés számos előnye közül a legfontosabb a vevőközelség, a problémákra adott gyors válasz, valamint a magas színvonalú szerviz- és alkatrészellátás.

Bármilyen kérdéssel forduljon kollégánkhoz:

Rakk Tamás
Mobil: +381 66 8016813
E-mail: tamas.rakk@vaderstad.com

Read more